03 iulie 2010

Hot, naked and tied up!

Stim cu totii ca puicutelor le place sa fie legate. Dintr-un fals puritanism, ne invirtim in jurul cozii de cuvinte pe care le debitam atunci cind le invitam la dans, cind de fapt, vorba bancului, am putea sa scutim un drum si sa intrebam mama din prima si daca le lasa sa se….angajeze in discutii prelungite cu un tip intilnit pentru prima oara.

Detaliile sint de prisos, caci fiecare are gradul sau de subiectivism in abordarea temei in discutie, indiferent ca vorbim despre noduri sau mincare.

Vorba lunga nu ne va aduce nimic in plus, si cum timpurile de criza au darul de a ne face sa fim nitel mai pragmatici, o sa trec direct, frontal si fara menajamente la partea cu puicuta.

Ieftina, nu tocmai iesita din tipare si cu o educatie ce lasa de dorit, mi-a iesit in cale intimplator, pe cind cautam constiincios lapte pentru copil. (Aceasta este varianta pentru sotie). Nu o sa declar public ca o cautam, gindindu-ma la ea inca de cind discutam cu prietenul Virgil despre ceva salvie laolalta cu lamiie.

Prima greseala facuta a fost ca am dus-o acasa, pentru ca am ignorat sfatul dat de bunica : “Mereu sa te duci departe “ , insa probabil ca undeva Sus, cineva inca mai are grija de mine, pentru ca m-a ferit de vreo scena teribila de gelozie. Pot chiar sa va spun, cu mina pe inima ca a fost un menage-a-trois pe cinste.

De dragul cifrelor:

1 pui  1,3kg

sare de mare

piper

lamiie 2 buc

50 ml ulei de masline

salvie

mustar 50 g

unt 50g

1 pahar vin alb

 

Treaba e ca pentru lucrurile bune e musai sa astepti, asa ca toata distractia a presupus crearea unei marinate din suc de lamiie, ulei de masline si vin alb, laolalta cu piper si sare, amalgam ce a patruns vreme de vreo ora toti porii domnitei.

Spre finalul acestui preludiu apasator pentru cei cu o foame teribila, se introduce , dupa caz atent si cu grija sau brutal si rapid, o lamiie taiata in jumatate si citeva frunze de salvie.

Intrucit tot acest ragaz i-a permis sa juiseze suficient pentru a trece la partea fierbinte a lucrurilor, o ungem cu mustar pentru a-i da o crusta frumoasa, o legam bine ( caci despre asta era vorba in fantezia noastra, si o introducem in cuptor, la 180 grade, pentru o ora si jumatate. Daca vi se pare ca doriti o partenera ceva mai inchisa la culoare, atunci puteti sa mergeti pina la o ora si cincizeci de minute.

Enjoy!

IMG_0836

Niciun comentariu: